Op zoek naar verdieping?

Ontwikkel jezelf

Soms heb je behoefte aan iets meer. Dat meer kan zijn: kennis, informatie, reflectie, uitwisseling en/of vaardigheden.
Daarom organiseer ik regelmatig trainingen, cursussen en workshops.
Hieronder vind je mijn aanbod.

Versterken mentale veerkracht

Ben jij ook zo klaar met die coronabubbel?

Ik hoor vaak van mensen dat het thuiswerken ze zwaar valt.
Je mist niet alleen het persoonlijk contact met collega’s, maar hebt ook het gevoel dat je tegen je eigen grenzen aanloopt. Digitaal overleggen vreet energie waardoor je je uitgeblust voelt. Je kunt je eenzaam voelen en thuiswerken vergroot dat werk en privé in elkaar overgaan. Psychosociale effecten wijzen uit dat deze ingewikkelde tijd voor veel mentale en emotionele spanning zorgt. Versterk je veerkracht!

Meer informatie>

Help, hoe blijf ik overeind?

Vergroot je eigen regie vanuit een praktisch filosofisch perspectief

Ontdek wat de training ‘Overlevingskunst voor de Jeugdzorg’ jou aan handvaten en nieuwe inzichten biedt.

Verdiepingsmodule Praktische filosofie voor ervaren jeugd- en gezinsprofessional. SKJ Accreditatie: 11,5 punten voor ’t geheel. Bij losse modules: 3,75 punten voor 1 of 3, en 4 punten voor module 2.

Meer informatie >

Filosoof in een dag

Iedereen kan filosoof worden. Kom het zelf ontdekken! U maakt kennis met de aanstekelijkheid van praktisch filosoferen en u zet denken en gevoel aan het werk. Wat is filosofie? Is elke manier van denken filosoferen? Deze dag gaat over hoe en wat u denkt, over welke aannames u hebt. En kloppen die aannames? Tijdens deze interactieve dag staat het eigen denken centraal. Aan de hand van verschillende oefeningen krijgt u meer inzicht in de eigen denkpatronen. Geschikt voor jong en oud en voor iedereen die nieuwsgierig is naar eigen denken en handelen.

Mens zijn in de 21e eeuw

Samen nieuwe inzichten op doen

Wie ben ik, als mens, in de 21e eeuw? Media, markt en technologie veranderen je leven, je relaties met anderen en de natuur. In deze cursus verzamel je een  nieuwe inzichten over actuele thema’s en een nieuwe kijk op jezelf als mens in deze tijd. Voor het Humanistisch Verbond geef ik deze cursus.

Meer informatie >

Anderen over Niranyana

‘Meteen bij de start van de cursus wist Niranyana al een lichte, positieve sfeer neer te zetten. Door haar lach, haar soepele gespreksleiding en haar prettige manier van doorvragen kreeg ik energie van de bijeenkomst en ik ben door haar en door mijn medecursisten op nieuwe ideeën gebracht.
Eén van de weinige keren dat online ook prima was!’

Annemiek

‘Ik heb de cursus ‘Mens zijn in de 21e eeuw’, gevolgd onder de bezielende leiding van Niranyana. Zonder zichzelf op de voorgrond te stellen, plooibaar, dienstbaar en wijs doorvragend wist mij  goed aan het denken te zetten. Ik vond het een waardevolle gedachten uitwisselingen  en maakte dat ik uitkijk naar meer. Ik geef zulks niet snel toe maar ik heb er veel van geleerd.’

Jan

Uil-wijsheid - Niranyana coaching en praktisch filosoof

Ook verder komen?

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  06 – 249 420 69
  info@niranyana.nl

© 2020 Niranyana Coach & praktisch filosoof - 'Door anders te kijken zie je meer'