Ben jij soms ook zo klaar met die bubbel!

In gesprekken hoor ik vaak van medewerkers dat het thuiswerken best zwaar valt.
Niet alleen het gemis aan persoonlijk contact met collega’s, maar ook het gevoel tegen eigen grenzen aan te lopen. Uitgeblust te zijn, weinig energie te hebben. Eenzaam voelen en de spanning /dis balans tussen werk en privé komt ook veel voor. Dit sluit aan bij de recente onderzoeken over de
psychosociale effecten van thuiswerken in Corona tijd. Kortom het is een ingewikkelde tijd die zorgt voor mentale en emotionele spanning en daar is aandacht voor nodig!

Meer ruimte voor de impact op het mentale en emotionele welzijn

Er worden door werkgevers verschillende workshops en trainingen aangeboden. Deze zijn veelal gericht op ‘van probleem naar oplossing’ en staan niet/nauwelijks stil bij de impact op het mentale en emotionele welzijn. Omdat veel medewerkers juist daarmee worstelen heb ik deze workshop ontwikkeld die stil staat bij en aandacht geeft aan de mentale en emotionele kant van het thuiswerken. Er is ruimte om zorgen, twijfels, frustraties en verlangens te delen en emoties te uiten. Vragen over onzekerheid en hoe lang hou ik dit nog zo vol komen aan bod. Praten en delen geeft ruimte in het hoofd en rust in het lijf waardoor er ook ruimte komt voor beweging en verandering.

Inspiratie workshop

Hoe zorg je nu dat je in verbinding blijft met jezelf, je collega’s en het werk. We staan stil bij het gemis van het delen van dagelijkse dingen met elkaar. Wat doet deze crisis met ons en kan het ons ook wat brengen? Samen inspiratie opdoen en van elkaar leren waardoor je weer meer het gevoel hebt in balans te zijn. Zo versterk je je mentale veerkracht.

Meerwaarde en effecten van de workshop

 • Dat je je minder alleen voelt
 • Dat je het ook gewoon even moeilijk mag vinden
 • Dat je je in verbinding voelt met andere collega’s
 • Dat je je ervaringen kunt delen
 • Dat je weer meer energie krijgt en met plezier werkt

  Praktisch informatie

 • Online: 3 bijeenkomsten van 2 uur, om de week
 • Aantal deelnemers: max 6
 • Prijs: € 350,- per deelnemer
 • Maatwerk is natuurlijk mogelijk

Uil-wijsheid - Niranyana coaching en praktisch filosoof

Aanmelden of meer informatie?

Mail of bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  06 – 249 420 69
  info@niranyana.nl

© 2020 Niranyana Coach & praktisch filosoof - 'Door anders te kijken zie je meer'