Voel je vrij!

Doe wat goed voor je is

Mensen stellen hoge eisen aan zichzelf. En aan elkaar. Je wilt aan andermans verwachtingen voldoen, maar ook aan die van jezelf. We willen constant te veel. Dat geeft spanning. En dat is vragen om frustratie.
Gedachten tuimelen over elkaar heen en je vindt het moeilijk te bepalen wat je zélf wilt. Is dit het leven dat je wilt leven? Of gaat de tijd voorbij en ben je meegegaan in de hectiek van alledag? Welke dromen had je? Waar zijn die gebleven? Je voelt je onrustig, bent de grip kwijt en voelt je geprikkeld. Hoe nu verder?
Ik wil je graag helpen.

Alles is bespreekbaar. Echt alles.

Wil je…

Je vrijer voelen?

  • Een betere balans tussen werk en privé?
  • Verder kunnen leven met PTSS?
  • Herstellen van een burn-out of bore-out voorkomen?
  • Minder last hebben van emoties zoals schuldgevoel, schaamte en/of boosheid?
  • Verlies verzachten en nieuwe zingeving vinden?
  • Makkelijker keuzes maken bij een dilemma?
  • Beter omgaan met angst, stress en/of onzekerheid?
  • Meer zelfvertrouwen hebben ?
  • Je eigen regie vergroten?

Ontdek het zélf

Gedachten en gevoelens kunnen je een onprettig gevoel geven

Juist omdat de werkdruk groot is vinden professionals in maatschappelijke beroepen het vaak lastig om goed voor zichzelf te zorgen. De cliënten zijn veelal kwetsbaar en de arbeidsethos is hoog. Dat maakt het moeilijk om voor jezelf te kiezen. Door onze gesprekken help ik je verder zodat je gezien en gehoord wordt en je staande kunt houden bij de dagelijkse uitdagingen in je werk. Zo ervaar je meer grip én rust.

We zijn emotionele mensen. Gedachten en gevoelens kunnen je een onprettig gevoel geven die je belemmeren en waardoor je lijdt. Het hier en nu is het uitgangspunt. Van daaruit start het onderzoek naar de echte vraag achter de twijfel, het probleem of het dilemma. Doordat ik verrassende vragen stel kom je bij een diepere laag. Zo help ik je om je bewust te maken van je eigen denken en voelen. Het wordt helder wat je doet en waarom. Je vergroot daarmee je eigen wijsheid, waardoor je je vrijer voelt. Er verschuift iets fundamenteels wat doorwerkt in andere situaties. Je ervaart een breder perspectief waardoor je meer mogelijkheden ziet en je je eigen regie vergroot.

Niranyana coach en praktisch filosoof

Anderen over Niranyana

‘Tijdens de gesprekken met Niranyana was zij de relaxte, vragende. Ik heb hardop gepraat. Het was een soort ontdekkingsreis naar nieuwe inzichten. Leren denken zonder te oordelen. Doorgaan met ontdekken.’

Dorien

‘In een aantal gesprekken met Niranyana ging de zware emotionele lading van mijn problemen op mijn werk af. Daardoor kon ik weer naar een oplossing zoeken om verder te kunnen. En ik heb een nieuwe baan gevonden. Wat ik heel leuk vond was dat we regelmatig in een filosofisch gesprek terechtkwamen.’

Marian Pedagogisch Medewerker

Aandacht

Vertel me waar je tegenaan loopt. Wat je frustreert. Wat je het liefst zou willen. Ik luister met aandacht naar je zonder oordeel. Ik geef je alle ruimte om op adem te komen en vrijuit te praten.

Luisteren

Als praktisch filosoof werk ik ánders. Hoe anders? Door mijn manier van vragen stellen. Door mijn brede, wijde en creatieve manier van met je meedenken. Samen met jou te onderzoeken en ontdekken welke keuzes je kunt maken die bij jou passen.

Vrij voelen

Onze gesprekken leren je te vertrouwen op je eigen wijsheid. Je leert anders naar je gevoelens, opvattingen en (voor)oordelen te kijken. Je vindt antwoorden op vragen waar je al zo lang mee loopt. Je voelt meer vertrouwen en neemt de regie over je eigen leven. Je krijgt rust, dat vertaalt zich naar levensgeluk. Je voelt je vrij. Eindelijk.

Het begint bij jou

Het zijn niet de dingen die ons raken, maar onze opvattingen daarover. Maar is dat zo? We bekijken en begrijpen de wereld vanuit ons eigen perspectief. Je hoort, ziet of leest iets wat je ontzettend raakt. Je voelt dat je onrecht wordt aangedaan, je voelt je onmachtig en vaak ook onbegrepen. Ik luister naar jouw beleving. Naar jouw ervaring. Wie ben je? Waarom denk je zo? Welke impact heeft dat op je?

Vragen zijn nodig om helderheid te krijgen. Ik zet je denken in beweging. Daardoor zie je waar je wel en geen invloed op hebt. Je ontdekt hoe je gebeurtenissen in een breder perspectief kunt plaatsen. Dat geeft ruimte. Dat geeft lucht. En dat is precies wat je nodig hebt om in beweging te komen. Het begint bij jou.

Uil-wijsheid - Niranyana coaching en praktisch filosoof

Ontdek het zelf!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  06 – 249 420 69
  info@niranyana.nl

© 2020 Niranyana Coach & praktisch filosoof - 'Door anders te kijken zie je meer'